Student specifieke oplossingen

StudentenCollectief biedt studenten verschillende zorgverzekeringen en het studenten verzekeringspakket voor de laagste prijs en met de beste vergoedingen.

Studenten laptopverzekering

De laptopverzekering van StudentenCollectief biedt de ruimste dekking voor de laagste premie, zonder eigen risico en werelddekking voor zowel binnen- als buitenshuisdekking.

De beste studenten zorgverzekering 2023is!

Vanwege altijd vrije zorgkeuze & maximale flexibiliteit en de laagst premie. Meegroeiservice én Meeneemservice van ongebruikte fysio.

De beste studenten verzekeringen voor de laagste prijs

Als student heb je behoefte aan goedkope oplossingen en betrouwbare informatie. StudentenCollectief biedt jou via één loket passende oplossingen die je eenvoudig kunt regelen. StudentenCollectief selecteert student specifieke oplossingen die aansluiten op de behoefte van studenten.

Op de pagina Studenten Zorgverzekering vergelijking vind je onze top 3  studenten zorgverzekeringen die wij jaarlijks selecteren. Wij kijken naar keuzevrijheid van zorgverlener en ziekenhuis, passende vergoedingen, bewezen trackrecord en lage premie.

Met het Studenten Verzekeringspakket kun je jouw eigen verzekeringspakket samenstellen. Op deze manier kies je de verzekeringsdekkingen die bij jou passen. Uiteraard met ruime dekkingen en voor een lage premie!

Afgestudeerd! Laat het ons weten dan helpen wij jou graag verder.

Heb je je studie afgerond, een baan gevonden of ga je samenwonen? Laat het ons weten.
Dit zijn life events die invloed hebben op jouw verzekeringen. Het is daarom belangrijk te kunnen vertrouwen op onafhankelijke en deskundige dienstverlening, om mismatches te voorkomen. Met een aangepast verzekeringspakket voorkom je onaangename verrassingen. Graag helpen wij jou met het vinden van de beste deal.

Wat maakt StudentenCollectief anders?

Onafhankelijk

StudentenCollectief is voor studenten die willen kunnen vertrouwen op een onafhankelijke dienstverlener en zelf de regie willen voeren. Wij hebben geen binding met aanbieders en kunnen daardoor jouw belang maximaal behartigen.

Jouw mening telt

Bij StudentenCollectief stellen we jouw mening en feedback op prijs en proberen wij deze informatie zo goed mogelijk in te zetten om onze dienstverlening verder te verbeteren. Laat dus ook een review achter via onze website.

Overzichtelijk

StudentenCollectief biedt studenten een eigen digitale omgeving. Op deze manier heb je altijd en overal deskundige hulp of begeleiding binnen handbereik. Daardoor hoef je jezelf minder zorgen te maken. Stel jouw vragen online en ervaar onze onafhankelijke begeleiding.

Het laatste nieuws

Zorgverzekering 2023: wat verandert er?

Zorgverzekering 2023: wat verandert er? Wat verandert er…

Zorgpremie stijgt meer dan regering voorspelt

De eerste verzekeraar heeft de premie van de basisverzekering…

Informatie maakt wijzer!

Studenten met een lening bij DUO verlagen die lening als zij…
© Copyright 2020 - StudentenCollectief.nl
KVK 18072577 | AFM 12002314 | KiFiD 300.000231