Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

StudentenCollectief
Average rating:  
 12 reviews
 by Yvonne Staal

Na een vloeibaar ongelukje was de pas 1 jaar oude laptop van mijn zoon afgeschreven.

Boven verwachting werd deze schadepost afgehandeld. Blij dat ik een verzekering had afgesloten. Prima service en perfect geholpen aan de telefoon. Top 👍🏼

 by Peter Dickens

Schade aan de laptop van onze dochter in Duitsland tijdens haar studie daar, heeft hem daar laten repareren naar alles ingevuld te hebben en de juiste documenten te hebben ingevuld en toegestuurd is alles zeer netjes en snel afgewerkt. Dus toch niet voor niets de verzekering afgesloten toen onze dochter ging studeren.

 by Talitha

Niet verwacht, toch gekregen. Na wat papieren invullen dan toch antwoord gehad. Ik ben super blij daarmee. Ik ben tevreden over de hulpverlening. Aan de telefoon een duidelijke uitleg en vriendelijk personeel.

 by Laura

Duidelijke beantwoording vragen met prima advisering en service per telefoon

 by Rozemarijn

Er waren allemaal potten op het laptopscherm gevallen. Hierdoor kwamen er allemaal krassen op en zaten er een paar dode pixels op. Reparatie voor een nieuw scherm werd helemaal vergoed!

 by Rianne

gevallen met laptop in rugzak, bleek later scherm kapot. alles ingestuurd en binnen een week antwoord dat het vergoed word . echt super

 by Johan

De verzekering doet wat het moet doen, uitkeren op moment van gedekte schade. Daaromheen was de communicatie goed en klantvriendelijk. Wel nog een paar opmerkingen: 1. Je communiceert met een tussenpersoon en niet direct met de verzekering. Hierdoor kon het zeker wel een dag duren voor reactie aangezien de mail eerst wordt doorgespeeld naar de verzekering en dan terug naar de tussenpersoon. 2. Telefoonnummer paar keer gebeld, maar geen duidelijke kantoortijden aangegeven waarop gebeld kan worden. Mail wordt goed op gereageerd. 3. Verzekering had te laag bedrag berekend voor schade-uitkering door verkeerde beoordeling computermodel. Kan gebeuren, blijft mensenwerk, maar wel slordig.

 by Noud

Zeer tevreden over de laptop verzekering! Ik had thee over mijn laptop gemorst en al na twee dagen bevestiging van uitkering. Zeker een aanrader!

 by Han

Ben zeer tevreden over de verzekering. Ik had koffie gemorst over mijn laptop waardoor de accu vervangen diende te worden. Er werd snel gereageerd op mijn mail en de schade werd volledig vergoed. Voor iedereen een aanrader dus. Een zeer snelle en geschikte verzekering voor studenten.

 by Ellen

Doordat ik thuis per ongeluk honing in mijn toetsenbord had laten lekken moest het hele toetsenbord van mijn laptop vervangen worden. Binnen no-time stond het bedrag voor de reparatie op mijn rekening. Ontzettend goede service!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»